HomeHL-SportsΈμεινε και λόγω Νίκου Παπαδόπουλου ο Γιώργος Στρέζος

Έμεινε και λόγω Νίκου Παπαδόπουλου ο Γιώργος Στρέζος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνει στην ομάδα, αλλά και τη νέα σεζόν

Κάτοικος Ηρακλείου για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας ανέφερε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να συνεχίσει στον Όμιλο ήταν η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο τους.

Παράλληλα, μίλησε για τη νέα σεζόν, υπογραμμίζοντας πως άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας πρέπει να είναι πιο υποψιασμένοι σε σχέση με φέτος, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Athletic Radio 104.4»:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ευτυχώς όλα πήγαν όπως τα θέλαμε και οι δύο πλευρές. Ο ΟΦΗ έδειξε ότι με θέλει, ξεκινήσαμε τις συζητήσεις και με το που τελείωσε το πρωτάθλημα, με πλησίασε με αποτέλεσμα να τελειώσουμε πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ τον ΟΦΗ και τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Για το γρήγορο δέσιμο του με τον κόσμο του ΟΦΗ:

«Μπορώ να το διακρίνω και εγώ. Το να αναγνωρίζει ο κόσμος τον αγώνα σου είναι κάτι πολύ όμορφο και με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Για τους υψηλούς στόχους που έχει πάντα ο ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ σαν σύλλογος δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Πρέπει να πρωταγωνιστούμε. Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα όμως αυτό που βλέπω είναι ότι ο σύλλογος έχει ένα πλάνο. Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος είχαμε μια εξαιρετική πορεία».

Για το αν έπαιξε ρόλο η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου:

«Σίγουρα, έπαιξε ρόλο. Με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στον ΟΦΗ και πέραν αυτού του γεγονότος, είναι άνθρωπος που έχει όραμα και αυτό συνδυάστηκε με την παραμονή του».

Για τα δικά του «θέλω»:

Και η δική μου επιθυμία ήταν να παραμείνω. Με το που έγινε η πρόταση, η συζήτηση ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου».

Για την προσοχή που του έδειξε ο ΟΦΗ:

«Είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή το να βλέπει ότι υπάρχει ανταπόκριση από την ομάδα που αγωνίζεται. Μου το έδειξε και ο προπονητής και ο πρόεδρος, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εδώ».

Για τη νέα σεζόν:

«Πιστεύω ότι βάσει των ονομάτων που έχουν μείνει στην κατηγορία, ο ΟΦΗ και ο Άρης είναι τα μεγαλύτερα. Είναι ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Είδαμε Λαμία και Απόλλωνα που δεν ήταν φαβορί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Φέτος, πρέπει να είμαστε πιο υποψιασμένοι».

Για την προσέγγιση από την πλευρά του ΟΦΗ:

«Χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Στην αρχή όταν μπαίνεις σε αυτό το πρωτάθλημα, νομίζεις ότι τα παιχνίδια θα είναι εύκολα όμως βλέπουμε ότι ο τελευταίος “χτυπάει” τον πρώτο και πρέπει να τα αντιμετωπίζεις πιο έξυπνα. Στο πρώτο εξάμηνο ίσως ήταν πιο δύσκολο επειδή ο ΟΦΗ προερχόταν από την Γ’ Εθνική ενώ οι υπόλοιπες ομάδες γνώριζαν άριστα την κατηγορία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση