HomeHL-GreeceΘρίλερ με αιφνίδιο θάνατο αξιωματικού πλοίου στη γραμμή Κυλλήνη-Ζάκυνθος

Θρίλερ με αιφνίδιο θάνατο αξιωματικού πλοίου στη γραμμή Κυλλήνη-Ζάκυνθος

Ενώ μεταφέρονταν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τελευταία του πνοή άφησε 43χρονος ύπαρχος πλοίου της γραμμής Ζάκυνθος – Κυλλήνη, ενώ μεταφέρονταν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Τα ίχνη του ύπαρχου είχαν χαθεί για ώρες.

Τα αίτια θανάτου δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει σχετικό μυστήριο.

Νωρίτερα, συναγερμός είχε σημάνει στην περιοχή, όταν χάθηκαν τα ίχνη του 43χρονου. Ο άνδρας αγνοούνταν από το βράδυ της Δευτέρας, αφότου το πλοίο που υπηρετούσε εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο για Κυλλήνη.

Ο αξιωματικός, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, είχε βγει μια βραδινή βόλτα μετά το δρομολόγιο και έκτοτε εξαφανίστηκε….

Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε η εξαφάνισή του ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά από αρκετές ώρες, όπου οι αρχές Λιμεναρχείο Κατάκολου, Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης και Αστυνομία πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, το αυτοκίνητό του ένα μπορντό Seat Ibiza, εντοπίστηκε στην περιοχή της παραλίας «Πετρέλαια» στο Κάστρο Κυλλήνης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, γρήγορα έγινε αντιληπτό πως μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο 43χρονος αξιωματικός αναίσθητος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πηγή: Ilialive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση