HomeHL-9Έκανε υπεξαίρεση – μαμούθ για να βοηθήσει τον γιο της!

Έκανε υπεξαίρεση – μαμούθ για να βοηθήσει τον γιο της!

Καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό πρώην τραπεζική υπάλληλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δεύτερη φορά κάθισε σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου μία 67χρονη πρώην τραπεζική υπάλληλος σε κεντρικό υποκατάστημα μεγάλου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στο Ηράκλειο, για υπεξαίρεση – μαμούθ που είχε διαπράξει το 2002.

Η 67χρονη καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης σε έξι χρόνια κάθειρξη, την οποία είναι υποχρεωμένη να εκτίσει.

Όπως και πρωτόδικα η πρώην τραπεζική υπάλληλος δεν αρνήθηκε στο δικαστήριο την ενοχή της υποστηρίζοντας πως ό,τι έκανε είχε ως κίνητρο την ενίσχυση του γιου της που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα οικονομικής φύσεως.

Η πρώην τραπεζικός, μέσα σε διάστημα δύο χρόνων είχε καταφέρει σταδιακά να υπεξαιρέσει ποσό ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο αναγνώρισε την ειλικρινή της μεταμέλεια, καθώς η 67χρονη επέστρεψε μέρος των χρημάτων στην τράπεζα. Θα πρέπει να σημειωθεί πως μολονότι η ποινή της μειώθηκε σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση η 67χρονη θα πρέπει τώρα να εκτίσει την ποινή της και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση