HomeHL-SportsΓια άλλα δύο χρόνια στον ΟΦΗ ο Γιώργος Στρέζος

Για άλλα δύο χρόνια στον ΟΦΗ ο Γιώργος Στρέζος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επεκτάθηκε το συμβόλαιο του 22χρονου τερματοφύλακα * Το σύνθημα για τη νέα σεζόν

Την εστία του ΟΦΗ για άλλα δύο χρόνια τουλάχιστον θα συνεχίσει να υπερασπίζεται ο Γιώργος Στρέζος.

Ο 22χρονος γκολκίπερ με τον μάνατζέρ του συναντήθηκαν με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη και συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους, ενεργοποιώντας την οψιόν ανανέωσης που υπήρχε στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά του, ο Στρέζος δήλωσε χαρούμενος με την εξέλιξη και έδωσε σύνθημα… ανόδου εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά: «Ο ΟΦΗ επέκτεινε το συμβόλαιο του τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου για δυο ακόμη χρόνια. Ο 22χρονος γκολκήπερ είχε υπογράψει τον περασμένο Ιανουάριο συμβόλαιο για 6 μήνες με προοπτική ανανέωσης και οι άνθρωποι του ΟΦΗ, μετά απο εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, προχώρησαν σε συμφωνία με τον Στρέζο, ο οποίος θα υπερασπίζεται για δυο ακόμη χρόνια την εστία του ΟΦΗ.

Η συμφωνία με τον Στρέζο, επήλθε, μετά από συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, με τον μάνατζερ του παίκτη στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Στρέζος, έκανε πολύ καλά παιχνίδια με τον ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Foogtball league και με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, ανέφερε ότι “είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για εμπιστοσύνη. Πάμε δυνατά για μια καλύτερη χρονιά φέτος, ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει”».

Διαφήμιση
Διαφήμιση