HomeHL-LifestyleΦιλανθρωπικό single από τον Σάιμον Κάουελ

Φιλανθρωπικό single από τον Σάιμον Κάουελ

Για τους πληγέντες από την πυρκαγιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και επιχειρηματίας, Σάιμον Κάουελ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει ένα single, τα έσοδα από την κυκλοφορία του οποίου θα διατεθούν για τους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ στο Λονδίνο.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Σάιμον Κάουελ ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας, Syco Records, γνωστός ως ο πιο «δύσκολος» κριτής μουσικών reality ανέφερε ότι «άρχισε να κάνει κάποια τηλεφωνήματα» για την παραγωγή του single.

«Παρακολουθώ στιγμιότυπα από την πυρκαγιά στον πύργο Γκρένφελ στο Λονδίνο. Σπαρακτικό» έγραψε ο Κάουελ, όταν επιβεβαιώθηκε ότι τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην τεράστια πυρκαγιά.

«Ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα για πολλούς ανθρώπους που έχουν πληγεί από την τραγωδία. Κάνω κάποιες κλήσεις σήμερα» σημείωσε, σύμφωνα με το NME.

O Σάιμον Κάουελ, δημιουργός των talent show, Χ-Factor και American Idol και παραγωγός του συγκροτήματος Little Mix και του πρώην μέλους των «One Direction» Λούι Τόμλισον τόνισε ότι έχει επηρεαστεί πολύ από την τραγωδία και ότι επιθυμεί να αξιοποιήσει την επιρροή του για να βοηθήσει τα θύματα της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Ο Κάουελ είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση και την υποστήριξη μη κυβερνητικών οργανώσεων. Μεταξύ άλλων είναι υποστηρικτής της οργάνωσης «Together For Short Lives» για παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας που απειλούν τη ζωή τους.

Το 2010 ανέλαβε την παραγωγή του «single», Everybody Hurts τα έσοδα από το οποίο δόθηκαν στα θύματα του σεισμού της Αϊτής.

Είναι η επιτυχία REM ηχογραφημένη ξανά με τη συμμετοχή πολλών τραγουδιστών όπως Μαράια Κάρεϊ, Ροντ Στιούαρτ, Μάικλ Μπουμπλέ, Κάιλι Μινόγκ, Σέριλ και Σούζαν Μπόιλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση