HomeΚΡΗΤΗΕπί… τάπητος ο τουρισμός στη Χερσόνησο

Επί… τάπητος ο τουρισμός στη Χερσόνησο

Σύσκεψη με τον τομεάρχη τουρισμού της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύσκεψη του Γραμματέα Π.Ε. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Τομεάρχη Τουρισμού της Ν.Δ. – Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνου Κόνσολα με τη δημοτική αρχή του Δ. Χερσονήσου, του πλέον τουριστικού δήμου της Κρήτης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017.

node-xersonhsos-4

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χερσονήσου με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαστοράκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνο Τσαντηράκη, του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Θέμη Μουντράκη, του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Περιβάλλοντος, Προστασίας του Πολίτη & Εμπορίου, Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρου  Κατσαμποξάκη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών Θεμάτων και Διαχείρισης της Δημοτικής Περιουσίας κ. Μανώλη Πλευράκη, του Αντιδημάρχου  Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων κ. Μανόλη Κουλούρα καθώς και του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χερσονήσου κ Γιώργου Μπαγουράκη, της Γραμματέα ΔΗΜ.Τ.Ο. Χερσονήσου και αν. Τομεάρχη Τουρισμού της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Ροδάνθης Διαμαντάκη και του μέλους της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χερσονήσου κ. Μανώλη Καλαϊτζάκη.

node-xersonhsos-4-antigrafi

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα του κλάδου του τουρισμού, περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος, θέματα τουριστικών υποδομών κ.α., ενώ ο κ. Μ. Κόνσολας ανέπτυξε τις θέσεις της Ν.Δ. για τον τουρισμό.

node-xersonhsos-3

Στη συνέχεια κλιμάκιο της Ν.Δ. συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, στο ξενοδοχείο Insula Alba, στη Χερσόνησο όπου συζητήθηκαν προβλήματα και προοπτικές του κλάδου.

node-xersonhsos-2

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης». Στη σύσκεψη με τον αερολιμενάρχη κ. Γιώργο Πλιάκα συμμετείχαν ο Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ – Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, τα στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, Αν. Πρόεδρος και Διευθυντής, Λευτέρης Ζερβός, Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας, κα Ροδάνθη Διαμαντάκη αρμόδια για θέματα Τουρισμού καθώς και οι κ.κ. Μάξιμος Σενετάκης, π. Βουλευτής Ηρακλείου και Γιώργος Ματαλλιωτάκης Πολιτευτής. Στη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο, ιδίως, κατά την τουριστική περίοδο, καθώς αποτελεί τη βασική πύλη εισόδου τουριστών στο Ηράκλειο.

node-xersonhsos-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση