HomeHL-GreeceΜυστήριο με το θάνατο 54χρονου στον Νέο Κόσμο: Χτύπημα και όχι σφαίρα το τραύμα στο μέτωπο

Μυστήριο με το θάνατο 54χρονου στον Νέο Κόσμο: Χτύπημα και όχι σφαίρα το τραύμα στο μέτωπο

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια άκρως μυστηριώδη υπόθεση με ανατροπές και πολλά ερωτηματικά εξελίσσεται ο εντοπισμός ενός νεκρού άνδρα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, πίσω από το ξενοδοχείο Ιντεροντινένταλ, στον Νέο Κόσμο.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας πρόκειται για ένα Βέλγο πολίτη γεννημένο το 1964, ο οποίος έχασε τη ζωή του όχι από πυροβολισμό, αλλά από ένα θλαστικό τραύμα στο μέτωπο.

Το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα ληστείας από αγνώστους δράστες αποκλείστηκε καθώς στις τσέπες του βρέθηκαν χρήματα και το διαβατήριο του.

Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες δεν διέμενε στο Ιντερκοντινένταλ, αλλά σε άλλο ξενοδοχείο μακριά από το σημείο που βρέθηκε από διερχόμενους.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο 54χρονος Βέλγος υπήκοος δολοφονήθηκε ή ο θάνατος του προήλθε από την πτώση στο σημείο που βρέθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έκανε την νεκροψία ο θάνατος του 54χρονου οφείλεται στο θλαστικό τραύμα στο μέτωπο, όμως δεν είναι σε θέση να αποφανθεί εάν προήλθε από χτύπημα ή αν έχασε τις αισθήσεις του και πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε στο κεφάλι.

Μπορεί, όπως λέει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής, να γλίστρησε να έπεσε και να χτύπησε στο μέτωπο με αποτέλεσμα να έχασε τη ζωή του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση