HomeHL-9Κουβαλώντας τα «συντρίμμια» της ζωής σε μια βαλίτσα

Κουβαλώντας τα «συντρίμμια» της ζωής σε μια βαλίτσα

Ηλικιωμένος περιφέρεται στον ΒΟΑΚ – Προσοχή στους οδηγούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολλές φορές αντιληπτός να περιφέρεται κουβαλώντας μια βαλίτσα, σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου. Σκυφτός, βυθισμένος σε σκέψεις, πιθανώς εθισμένος στο αλκοόλ, άγνωστος ανάμεσα σε αγνώστους. Κανείς δεν τον ξέρει… Ο λόγος για έναν ηλικιωμένο άνδρα που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι άστεγος. Κουβαλώντας στη βαλίτσα τα «συντρίμμια» μιας ζωής που άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες κατέληξε να ζει περιφερόμενος, παρά το προχωρημένο της ηλικίας, εμφανίζεται κατά καιρούς στο κέντρο της πόλης αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία. Πάντα στον δρόμο, πάντα εν κινήσει…

Νωρίτερα το απόγευμα διερχόμενοι οδηγοί τον αντιλήφθηκαν να περιφέρεται πάνω στο οδόστρωμα, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του ΚΤΕΟ, κουβαλώντας πάντα τη βαλίτσα του και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αφού διέσχιζε πηγαινοερχόμενος το ρεύμα ταχείας κυκλοφορίας.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, πιθανότατα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ωστόσο το σίγουρο ήταν ότι κατανοούσε ελληνικά, χωρίς να έχει διευκρινιστεί από που έρχεται και από που κατάγεται.  Συνάνθρωποί μας ευαισθητοποιημένοι ειδοποίησαν τις αρχές και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να τον απομακρύνουν από τον ΒΟΑΚ προκειμένου να μην παρασυρθεί από κάποιο αυτοκίνητο.

Φωτογραφία αντλημένη από το διαδίκτυο

Διαφήμιση
Διαφήμιση