HomeHL-9Κλίμα οδύνης στο τελευταίο «αντίο» του Στίβεν Κουκ

Κλίμα οδύνης στο τελευταίο «αντίο» του Στίβεν Κουκ

Τι είπαν για τον άτυχο φοιτητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου βρέθηκαν χθες στην εκκλησία St. Mary’s στο Sandbach για να αποχαιρετήσουν τον άτυχο Στίβεν Κουκ που τα οστά του βρέθηκαν σε πηγάδι των Μαλίων τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του stokesentinel.co.uk η εκκλησία γέμισε από τους ήχους του τραγουδιού «Bring Him Home» που τραγούδησαν οι παρευρισκόμενοι αποτίοντας φόρο τιμής στον άτυχο φοιτητή.

15-07-2017Sandbach, Cheshire.Funeral of Steven Cook at St.Mary's Church.

Ο αιδεσιμότατος Thomas Shepherd περιέγραψε τον Στίβεν ως έναν υπέροχο αδερφό και γιο. Μεταξύ άλλων είπε ότι ήταν ένα γλυκό παιδί και όλη του η σκέψη ήταν και στην οικογένειά του ενώ πίστευε στην καλοσύνη του κόσμου. Επίσης ενέπνεε το ομαδικό πνεύμα στους οικείους του. Είχε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και ένα από τα μεγάλα του πάθη ήταν το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρετούσε και ως παίκτης αλλά και ως οπαδός της ομάδος Λίβερπουλ. Ο Στίβεν έπαιζε ποδόσφαιρο από πολύ μικρός σε σχολικές ομάδες και κέρδισε αρκετά τρόπαια ενώ σπούδαζε διοίκηση και μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ.

15-07-2017Sandbach, Cheshire.Funeral of Steven Cook at St.Mary's Church.

Μετά τον αιδεσιμότατο, ο φίλος του Στίβεν, Leigh Berrisford διάβασε το ποίημα «Where Do They Go To» ενώ τραγουδήθηκε ο ύμνος της Λίβερπουλ «You’ll Never Walk Alone».

Τέλος η οικογένειά του ευχαρίστησε την αστυνομία του Cheshire για τη βοήθειά της στις έρευνες για τον άτυχο φοιτητή.

Αργότερα ακολούθησε η τελετή ταφής σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση