HomeΣΠΟΡΣυνεχίζει ο Ανυφαντάκης στον Ερμή Ζωνιανών

Συνεχίζει ο Ανυφαντάκης στον Ερμή Ζωνιανών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τρίτη χρονιά στη σειρά θα παραμείνει στους Κρητικούς

Ο προγραμματισμός τρέχει… Από τη στιγμή που ξεκαθάρισε το θέμα του προπονητή με τον Μανώλη Πατεμτζή να διαδέχεται τον Γιάννη Πετράκη, ο Ερμής Ζωνιανών άρχισε τις επαφές του με τους ποδοσφαιριστές.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για ένα «κόσμημα για την κατηγορία», όπως αναφέρει η ανακοίνωση, των Κρητικών, στους οποίους θα αγωνίζεται για τρίτη χρονιά στη σειρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΟ ΕΡΜΗ ΖΩΝΙΑΝΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βενιζέλο Ανυφαντάκη. Ο ποδοσφαιριστής μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας μας συμφώνησε ώστε να παραμείνει στο σύλλογο για τρίτη διαδοχική χρονιά, δείχνοντας την πρόθεση του να αποτελέσει και φέτος τον ηγέτη στην γραμμή της οπισθοφυλακής. Ο Ανυφαντάκης ανήκει τα τελευταία δυο χρόνια στο σύλλογο και έχει δείξει πέρα από την αγωνιστική του αξία, ότι με το ήθος του αποτελεί πρόσωπο κόσμημα για την κατηγορία. Ευχόμαστε στον Βενιζέλο καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση