Μετά από 11 χρόνια αγωνίας θα παιχτεί σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος στην υπόθεση του Στίβεν Κουκ που  τα οστά του βρέθηκαν σε πηγάδι των Μαλίων τον περασμένο Φεβρουάριο.

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθούν στην εκκλησία St. Mary’s στο Sandbach για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στον άτυχο φοιτητή και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost η οικογένειά του με ανακοίνωσή της σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης είχε αναφερθεί ότι η κηδεία του Στίβεν Κουκ θα γίνει στις 11 η ώρα ενώ η ταφή του θα γίνει σε κλειστό κύκλο.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

«Είμαστε τώρα πια σε θέση να ανακοινώσουμε τις διαδικασίες για την κηδεία του Στίβεν. Η κηδεία του θα γίνει στις 15 Ιουνίου, 11 η ώρα, στην εκκλησία St. Mary’s στο Sandbach ενώ η ταφή που θα ακολουθήσει για γίνει σε κλειστό κύκλο.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη όλα αυτά τα 11 χρόνια. Στην τελετουργία της κηδείας μπορούν όλοι να συμμετέχουν ωστόσο η ταφή του θα γίνει σε κλειστό κύκλο έτσι ώστε η οικογένειά του να τον αποχαιρετήσει».

tony-cook-fb

Διαφήμιση
Διαφήμιση