HomeΚΡΗΤΗΚαταδικαστική απόφαση στον Π. Πολάκη-10 μήνες ποινή φυλάκισης

Καταδικαστική απόφαση στον Π. Πολάκη-10 μήνες ποινή φυλάκισης

Τι απαντά ο υπουργός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε 10 μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για παραβίαση του νόμου που αφορά στην προστασία του αιγιαλού.

Η υπόθεση αφορά την περίοδο που ο κ. Πολάκης ήταν δήμαρχος Σφακίων και το 2011 κατασκεύασε προβλήτα στην παραλία του Μαρμαρά.

Σε ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρει:

«ευτυχώς η δικαιοσύνη μίλησε …..Η επέκταση και ανακατασκευή μιας προβλήτας ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ στην υπέροχη περιοχή των Μαρμάρων στα Σφακιά ,που συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής και συγκεκριμένα στον τετραπλασιασμό των επισκεπτών του φαραγγιού της Αράδαινας οι οποίοι τώρα μπορούν να επιβιβάζονται με ασφάλεια στα τουριστικά πλοιάρια μόλις ολοκληρώσουν τη διάβαση του φαραγγιού, κρίθηκε από την άτεγκτη δικαιοσύνη ως εγκληματική ενέργεια για την οποία με κέρασε με ποινή δέκα μηνών με αναστολή .

Δεν πειράζει κύριοι δικαστές, η τοπική κοινωνία ξέρει ποιος έκανε καλό στον τόπο και το έδειξε ……όλο με τέτοια εγκλήματα να ασχολείστε …..

να και το έγκλημα , με βότσαλο της περιοχής και μπροστά και πάνω, χωρίς καμία επιβάρυνση η αλλαγή της παραλίας, με τα φουσκωτά και τα επαγγελματικά σκάφη να δένουν άνετα. Το βράδυ θα βγάλω κι άλλες φωτογραφίες της αξιόποινης πράξης ώστε με αφορμή την απόφαση των δικαστών να τη γνωρίσει περισσότερος κόσμος και να την επισκεφτεί…»

polakis-fb

Διαφήμιση
Διαφήμιση