HomeCity GuideΣυναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη…για καλό σκοπό

Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη…για καλό σκοπό

Από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια μοναδική συναυλία και μάλιστα για καλό σκοπό διοργανώνει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου με τη νέα, ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, τραγουδίστρια και δημιουργό Παυλίνα Βουλγαράκη την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Όλα τα έσοδά της συναυλίας θα διατεθούν για την αγορά και τοποθέτηση σε πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών και την εκπαίδευση εθελοντών στην χρήση τους.

Η δράση έρχεται σε συνέχεια της δωρεάς των τριών απινιδωτών από τον Ρ.Ο.Η. προς τον Δήμο Ηρακλείου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού και ο στόχος είναι να πυκνώσει αυτό το δίκτυο, ένα δίκτυο που μπορεί να σώσει ζωές.

Αξίζει να τονιστεί ότι η συμμετοχή της Παυλίνας Βουλγαράκη και της μπάντας της σε αυτή την συναυλία γίνεται αφιλοκερδώς!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη

Η εξαιρετική Παυλίνα Βουλγαράκη επέστρεψε δισκογραφικά μ’ ένα τραγούδι που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του, το «Φέρτα μου όλα πίσω» με την συμμετοχή του θρυλικού Ψαραντώνη.

Δύο χρόνια μετά την επιτυχία του πρώτου της προσωπικού album «Λαβύρινθοι» η νεαρή καλλιτέχνης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να μοιραστεί μαζί μας κομμάτια που ήδη έχουν αγαπηθεί, όπως το ομώνυμο ντουέτο με τον Μπάμπη Στόκα αλλά και τα τραγούδια: «Λίγο Λίγο», «Αγαπημένε μου», «Άγριος Τσακωμός» κ.α. Επίσης μας αποκαλύπτει μουσικές στιγμές του δεύτερου δίσκου της, που αυτή την περίοδο ηχογραφεί.

Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός με την ξεχωριστή χροιά φωνής, μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα προσωπικό διασκευάζοντας τραγούδια καλλιτεχνών με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν (Μπάμπης Στόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας, Μανώλης Μητσιάς, Φωτεινή Βελεσιώτου) κι άλλων από τους οποίους έχει επηρεαστεί μουσικά και αγαπήσει (π.χ. Αρλέτα, Παύλος Σιδηρόπουλος, Σοφία Βέμπω, Νίκος Παπάζογλου κ.α.).

Μια μουσική παράσταση εφοδιασμένη με σκηνικό πάθος & εναλλαγές φωτεινών- εσωστρεφών στιγμών, από μια νέα φωνή γεμάτη συναίσθημα & ειλικρίνεια.

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 10 € (η προπώληση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19/6)

Φοιτητές, μαθητές, άνεργοι, ΑμεΑ: 7 €

Τιμή πόρτας: 15 €

Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων (η προπώληση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19/6)

· ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα (Λ. Ικάρου 79A)

· Οινοτέκα – Cellar Door (Γερωνυμάκη 4-6)

· Dyslexia Centers (Βικέλα 14)

· Βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης (Καντανολέων 4)

· Δισκοπωλείο Αεράκης (πλ. Κοραή 14)

Διαφήμιση
Διαφήμιση