HomeHL-GreeceΑμετανόητος ο Μπαλάφας για την «στραβή» με τον 11χρονο Μάριο

Αμετανόητος ο Μπαλάφας για την «στραβή» με τον 11χρονο Μάριο

Χαρακτήρισε «μια στραβή» το θάνατο του παιδιού στο Μενίδι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αμετανόητος εμφανίστηκε αργά χθες το βράδυ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας για την δήλωσή του πως ο θάνατος του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σχολείου του στο Μενίδι ήταν «μια στραβή».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο κύριος Μπαλάφας επιχείρησε να «ζητήσει και τα ρέστα», κατηγορώντας για παρερμηνεία και παραπληροφόρηση όσους τον κατέκριναν για την δήλωση αυτή, ενώ δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και την φράση: «Αιδώς Αργείοι»!

Στην σύντομη ανακοίνωσή του πάντως δεν χώρεσε ούτε μια λέξη συγγνώμης για τους πολίτες γενικά που άκουσαν έναν υπουργό να μιλά έτσι, για τους κατοίκους του Μενιδίου ειδικά, που καθένας τους έχει και μια ιστορία για αδέσποτες σφαίρες να διηγηθεί, και ακόμα πιο ειδικά για την οικογένεια αυτή που είδε το παιδάκι της να χάνεται για πάντα, από «μια στραβή»: Από αδέσποτη σφαίρα, μέσα στην αυλή του σχολείου του, την ώρα της σχολικής γιορτής!

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» ήταν κατά λέξη οι δηλώσεις του. «Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι» ήταν αυτό που είχε να πει ο κ. Μπαλάφας…

Με την νυχτερινή του ανακοίνωση, επιμένει: «Όσοι επιχειρούν να παρερμηνεύσουν συνέντευξή μου, απομονώνοντας τρεις λέξεις, απλά παραπληροφορούν. Στον βωμό πολιτικών επιδιώξεων δεν σέβονται τον ανείπωτο πόνο των γονιών του 11χρονου Μάριου. Αιδώς Αργείοι (όσοι βεβαίως έχετε τσίπα). Εκτίθεστε, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ο θάνατος ενός 11χρονου παιδιού δεν προσφέρεται για μικροπολιτική».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση