HomeHL-9Παράκληση των εργαζομένων του Βενιζελείου…προς τους επαγγελματίες του τουρισμού

Παράκληση των εργαζομένων του Βενιζελείου…προς τους επαγγελματίες του τουρισμού

Με ανακοίνωση τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παράκληση απευθύνουν οι εργαζόμενοι του Βενιζελείου νοσοκομείου προς τους επαγγελματίες του τουρισμού να ενημερώνουν τους τουρίστες, που βρίσκονται στη νησί μας κατά τη θερινή περίοδο, όταν χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης, να μεταφέρονται στο εφημερεύον νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ και όχι με ταξί ή με συμβατικά αυτοκίνητα.

Επίσης συνιστούν στους οδηγούς ταξί να πληροφορούνται ποιο νοσοκομείο εφημερεύει καθημερινά, ώστε όταν χρειαστεί να γνωρίζουν, πού θα πρέπει να μεταφέρουν τον ασθενή.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν:

“Έχει παρατηρηθεί τελευταία προσέλευση επειγόντων περιστατικών τουριστών σε Νοσοκομείο που δεν εφημερεύει και μάλιστα, η μεταφορά γίνεται με συμβατικά ή άλλα μέσα και όχι με το ΕΚΑΒ.

Λόγω της αναμενόμενης αύξησης της προσέλευσης τουριστών στο νησί μας, παρακαλούνται οι ξενοδόχοι να ενημερώνουν τους ασθενείς που χρήζουν Νοσοκομειακής περίθαλψης, να χρησιμοποιούν το ΕΚΑΒ, ώστε να τύχουν ασφαλούς μεταφοράς, άμεσης εξυπηρέτησης και να διακομίζονται στο εφημερεύον Νοσοκομείο, χωρίς να χάνεται γι αυτούς πολύτιμος χρόνος.

Επίσης οι οδηγοί ΤΑΞΙ, πρέπει να γνωρίζουν ποιο νοσοκομείο εφημερεύει, ώστε κατευθύνουν αναλόγως του ξένους πελάτες τους”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση