HomeHL-SportsΈκαναν μπάρμπεκιου και χαιρέτησαν στον ΟΦΗ

Έκαναν μπάρμπεκιου και χαιρέτησαν στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλό καλοκαίρι ευχήθηκε στους παίκτες ο Γιάννης Πολεμαρχάκης

Έφαγαν και έφυγαν για διακοπές… Το τελευταίο ραντεβού της χρονιάς δόθηκε τη Δευτέρα  το μεσημέρι στο «Γεντί Κουλέ», όπου η διοίκηση του ΟΦΗ έκανε μπάρμπεκιου με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες να δίνουν το παρόν.

Οι προπονήσεις φυσικά ολοκληρώθηκαν και δόθηκε νέο ραντεβού για τα μέσα Ιουλίου. Τότε θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος γαι τους Κρητικούς και μένει να φανεί ποιο θα είναι το ρόστερ και κυρίως αν θα έχει παραμείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Στο μπάρμπεκιου που στήθηκε στην αίθουσα VIP κάτω απο τη θύρα 9 του γηπέδου, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές της φετινής χρονιάς και να ανταλλάξουν ευχές μεταξύ τους για καλό καλοκαίρι και …καλές διακοπές!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης ευχήθηκε στους παίκτες, καλό καλοκαίρι και τα …υπόλοιπα μέσα απο το σχεδιασμό που θα γίνει του χρόνου στην ομάδα, τις επόμενες μέρες, για το ποιοί παίκιτες θα μείνουν και ποιοί όχι για τη νέα χρονιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τους Γιώργο Κουτεντάκη, Γιάννη Φασομιτάκη και Κώστα Ζερβάκη που επιμελήθηκαν τα εδεσματα του μπέρμπεκιου, αλλά και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ που φρόντισαν να μη λείψει τίποτε.

ΟΦΗ, ΟΜΑΔΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση