HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένο το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Επιτυχημένο το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Στο Παγκρήτιο Στάδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία εκατοντάδων γονιών και παιδιών καθώς και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11ης Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, το 6ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου – ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, πριν τις απονομές, ο Δήμαρχος τόνισε: «Την περασμένη Τετάρτη (7 Ιουνίου) είχαμε την χαρά να βραβεύσουμε τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το Euro του 2004.

pediko-tournoua-f1

Σήμερα πιθανόν να βραβεύουμε τους διαδόχους τους! Επί της ουσίας βέβαια, μέσα από διοργανώσεις όπως το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου, δεν μας ενδιαφέρει τόσο να δημιουργήσουμε πρωταθλητές, όσο το να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα οφέλη του αθλητισμού, να τον εντάξουν στην καθημερινότητά τους και να διδαχθούν την αξία της ομαδικότητας και της συνεργασίας».

pediko-tournoua-f2

Εκτός από τον Δήμαρχο, απονομές έκαναν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΑΜΗ Γιώργος Βουρεξάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσαπάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΠΟΑ Γιάννης Καλέμπουμπας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο προσκεκλημένος της εκδήλωσης και βοηθός προπονητή του Ότο Ρεχάγκελ το 2004, Γιάννης Τοπαλίδης.

pediko-tournoua-f10

Στο τουρνουά, συμμετείχαν 36 σύλλογοι ή αθλητικά κέντρα με 183 ομάδες και αγωνίστηκαν περισσότερα από 3.500 παιδιά. Έγιναν 610 παιχνίδια και σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση