HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Δεν χωράει άλλη καθυστέρηση»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Δεν χωράει άλλη καθυστέρηση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο μέλλον του, μετά τη νίκη επί του Αιγινιακού

Ο ΟΦΗ «σκόρπισε» με 6-1 τον Αιγινιακό στο Ηράκλειο και ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θέλησε να σταθεί στα του ματς, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου «δεν αντέχει σε κριτική» αλλά προτίμησε να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς και να μιλήσει για το μέλλον του στον πάγκο των Κρητικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ευχαριστήθηκαν οι παίκτες και ο κόσμος. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική. Κάναμε μία καλή πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές, από όταν ανέλαβα. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας.

Προσπάθησα να μεταδώσω την πίστη μου στην ομάδα. Είναι μία αποτυχημένη χρονιά για μας. Έδωσα όλο μου το “είναι” στην ομάδα. Έπαιξαν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Πιο σημαντική είναι η επόμενη μέρα και να επικρατήσει η λογική, η αγάπη και η γνώση. Στόχος την επόμενη σεζόν θα πρέπει να είναι η άνοδος. Οι ομάδες “χτίζονται” το καλοκαίρι.

Εύχομαι να ξεκαθαρίσουν γρήγορα τα πράγματα για όλους. Είναι βασανιστικό αυτό που γίνεται. Δεν χωράει άλλη καθυστέρηση. Μένει λίγος χρόνος, έχω κάνει γνωστές τις προθέσεις μου. Η προσπάθεια έγινε σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, που ελπίζω να γίνει καλύτερο και αξιόπιστο. Κάποιοι λένε ότι παρακαλάω να μείνω. Αυτό με στενοχωρεί. Ξέρω πολύ καλά το θέλει ο ΟΦΗ και ο κόσμος του.

Θα πρέπει να έχει έναν κορμό. Δεν θα πρέπει να φεύγουν όλοι και έρχονται άλλοι κάθε χρόνο. Έχουμε δύο παιδιά στις Ακαδημίες που θα γίνουν επαγγελματίες. Ο Κώτσιος βοήθησε πολύ την ομάδα σε όλους τους τομείς. Του αξίζουν συγχαρητήρια και του εύχομαι ότι καλύτερο. Εύχομαι να μείνει στον χώρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση