HomeHL-GreeceΜυστήριο με το άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: 57χρονος από τη Γλυφάδα το θύμα

Μυστήριο με το άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: 57χρονος από τη Γλυφάδα το θύμα

Τον έδειραν, τον μαχαίρωσαν και τον πάτησαν με αυτοκίνητο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ανεύρεση του πτώματος ενός 57χρονου άνδρα, στο 167χλμ της Παλιάς Εθνικής οδού Λαμίας-Αθηνών.

Ο άνδρας έφερε πολλαπλές μαχαιριές, είχε σημάδια από ξυλοδρμό, ενώ είχε πατηθεί και με αυτοκίνητο.

Το πτώμα εντόπισε πολίτης ο οποίος έκανε τον πρωινό του περίπατο το πρωί της Κυριακής, γύρω στις έξι και μισή, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Όταν πλησίασε έπαθε σοκ αφού αντίκρισε τον 57χρονο κατακρεουργημένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ενα ειδεχθές έγκλημα που οι δράστες ή ο δράστης διέπραξε με μεγάλη αγριότητα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας και του εγκληματολογικού προσπαθούν να ξετιλίξουν το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης.

Το θύμα έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για έναν άνδρα από την Γλυφάδα, βαυαρικής καταγωγής, 57 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ενασχόλησή του ήταν οι οικοδομές .

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η περιοχή να επιλέχθηκε από τους δράστες και το θύμα να παραπλανήθηκε. Όπως προκύπτει μέχρι τώρα ο ίδιος δεν έκανε διακοπές στην περιοχή, δεν είχε νοικιάσει κάποιο παρακείμενο ξενοδοχείο για την διαμονή του και πιστεύεται ότι μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο σημείο από την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί καλούνται τώρα να βρουν αφενός ποιοι και γιατί τον μετέφεραν μέχρι εκεί και αφετέρου γιατί τον δολοφόνησαν με τόση αγριότητα.Τις απαντήσεις ίσως δώσει το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα του.

Ωστόσο οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση