HomeHL-LifestyleΔούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ο γάμος της χρονιάς!

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ο γάμος της χρονιάς!

Έλαμψε το ζευγάρι από ομορφιά και... ευτυχία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς, Δούκισσα Νομικού και ο εκλεκτός της καρδιάς της, γνωστός επιχειρηματίας, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά το απόγευμα του Σαββάτου. Ο γάμος έγινε στο νησί των ανέμων. Η Μύκονος έλαμψε από γνωστές προσωπικότητες, αλλά το ζευγάρι κράτησε το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, ουδέν κρυπτόν υπό… το Mykonos Live TV!

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην πολυτελή οικία του γαμπρού, στον Άγιο Ιωάννη. Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης φορώντας κομψό γκρι κοστούμι με γιλέκο, γραβάτα και λευκό πουκάμισο, έφτασε στην εκκλησία στις 19.15, ένα τέταρτο πριν από την προκαθορισμένη ώρα του μυστηρίου. Από νωρίς το απόγευμα, η βίλα είχε γεμίσει με λιμουζίνες που μετέφεραν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Η νύφη τήρησε το έθιμο και έφτασε στην εκκλησία με καθυστέρηση.

Δούκισσα Νομικού – Γάμος: Ποιοι παρουσιαστές «αλωνίζουν» στα Ματογιάννια;

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους διακρίναμε τον Γιάννη Λάτσιο που έδωσε τις ευχές του στην Δούκισσα, καθώς και την Μαριέττα Χρουσαλά με γάλαζιο φόρεμα και τον εφοπλιστή σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι, μέσω της πρόσκλησης που απέστειλε στους καλεσμένους του, τους ενημέρωνε ότι αν επιθυμούν, αντί δώρου, μπορούν να κάνουν μια δωρεά υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες του ζεύγους με συγγενείς και φίλους, με φόντο τον Άγιο Ιωάννη.

Δείτε το βίντεο του Mykonos Live TV:

https://www.youtube.com/watch?v=TZUDugVJJMw

Νωρίτερα το Σάββατο, η Δούκισσα Νομικού καλημέρισε του ηλεκτρονικούς της φίλους και έκανε την έκπληξη… Ενώ όλοι θα περιμέναμε να τρέχει και να μη φτάνει, εκείνη ξάφνιασε τους πάντες ανεβάζοντας στο insta story της φωτογραφία να κάνει ηλιοθεραπεία!

Δεν φαντάζεστε τι κάνει η Δούκισσα Νομικού λίγες ώρες πριν τον γάμο!

Το βράδυ της Παρασκευής, η Δούκισσα Νομικού «λύγισε» στον τηλεοπτικό αέρα. Οι συνεργάτες της γνωστής παρουσιάστριας στο So you think you can dance της επεφύλαξαν μια έκπληξη. Στην έναρξη του live, λίγο πριν οι παίκτες επιστρέψουν στα παρασκήνια, άρχισαν όλοι να χορεύουν υπό τους ήχους του τραγουδιού “Γαμήλιο πάρτι”. Η Δούκισσα Νομικού σάστισε προς στιγμήν και έπειτα την… πήραν τα δάκρυα.

Zappit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση