HomeHL-GreeceΣτη Γερμανία ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά από πρόσκληση του Σταϊνμάγερ

Στη Γερμανία ο Προκόπης Παυλόπουλος μετά από πρόσκληση του Σταϊνμάγερ

Θα εγκαινιάσουν από κοινού την Έκθεση DOCUMENTA 14

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, στις 9 και 10 Ιουνίου 2017.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εγκαινιάσει, με τον Γερμανό ομόλογό του, την Έκθεση DOCUMENTA 14, στην πόλη Kassel.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και η κυρία Βλασία Παυλοπούλου θα γίνουν σήμερα δεκτοί στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταινμάγιερ και την κυρία Έλκε Μπούντενμπεντερ.

Ο κ. Παυλόπουλος θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γερμανό Πρόεδρο, θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο Προέδρων ενώ θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας θα παραθέσει προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και της κυρίας Βλασίας Παυλοπούλου, επίσημο δείπνο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η ελληνική αντιπροσωπεία θα επισκεφθούν την πτέρυγα αρχαίας ελληνικής τέχνης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βερολίνου Altes Museum, θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γερμανίας και Έξαρχο Κεντρώας Ευρώπης κ.Αυγουστίνο, με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων και με Έλληνες ανταποκριτές-δημοσιογράφους.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση