HomeΕΛΛΑΔΑΤο ΚΚΕ θα αποχωρήσει από την Ολομέλεια την Παρασκευή -Αθλιότητα τα μέτρα

Το ΚΚΕ θα αποχωρήσει από την Ολομέλεια την Παρασκευή -Αθλιότητα τα μέτρα

Για το νέο νομοσχέδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για «πραξικοπηματική διαδικασία» εγκαλεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ το οποίο θα αποχωρήσει από την συζήτηση της Παρασκευής στην Ολομέλεια για τα νέα μέτρα.

Οπως ανέφεραν πηγές του Περισσού «η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ στην αυριανή συζήτηση της Βουλής για τα νέα μέτρα, που έρχονται προς ψήφιση, με τροπολογίες-εξπρές σε άσχετο νομοσχέδιο, θα καταγγείλει την κυβέρνηση για την απαράδεκτη αυτή μεθόδευση και θα αποχωρήσει από τη συζήτηση, μη νομιμοποιώντας αυτή την πραξικοπηματική διαδικασία».

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του σχολιάζει το νέο νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν προλαβαίνει να ψηφίζει αντιλαϊκά μέτρα, αλλάζοντας -προς το χειρότερο- ακόμη και νόμους που ψήφισε πριν μία εβδομάδα κι αποδεικνύοντας ότι ο λεγόμενος «εθνικός στόχος» της εξόδου στις αγορές και της προσέλκυσης επενδύσεων απαιτεί ισοπέδωση δικαιωμάτων, πάμφθηνους εργαζόμενους και μέτρα χωρίς ημερομηνία λήξης», αναφέρει.

«Η αθλιότητα της κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Όχι μόνο ετοιμάζεται να φέρει στη βουλή νέα αντιλαϊκά μέτρα-ουρές του 4ου μνημονίου, αλλά επιδιώκει να ψηφιστούν αύριο, με διαδικασίες εξπρές και τροπολογίες στο πλαίσιο ενός άσχετου νομοσχεδίου», αναφέρει σχετικά με «τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης σχετικά με το νέο αντιλαϊκό νόμο. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων πάει χέρι – χέρι με μεθοδεύσεις και τακτικισμούς στις πλάτες του λαού», καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση