HomeHL-LifestyleΟ πατέρας του Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζουν τα δίδυμα

Ο πατέρας του Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζουν τα δίδυμα

Τι δήλωσε ο ευτυχής παππούς σε συνέντευξή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H είδηση της γέννησής τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον της διεθνούς lifestyle επικαιρότητας.

H Ella και ο Alexander ήρθαν στη ζωή το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου. Οι γονείς τους, Τζορτζ Κλούνει και Αμάλ Αλαμουντίν δεν μπορούν παρά να ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους. Είναι δεδομένο ότι θα αργήσουμε αρκετά μέχρι να δούμε εικόνα των διδύμων, αλλά ο μπαμπάς του Τζορτζ, Νικ Κλούνει, αποκαλύπτει στο Us Weekly τα χαρακτηριστικά τους. Μάλιστα, αναφέρει ότι τα είδε για πρώτη φορά δύο ώρες μετά την γέννησή τους μέσω Skype Face Time.

«Η Αμάλ ήταν απλά υπέροχη. Τα μωρά είναι πανέμορφα. Τα μάτια του Τζορτζ έλαμπαν και δεν μπορώ να πω ότι ήταν νηφάλιος. Τα δίδυμα έχουν σκούρα μαλλιά, μοιάζουν στην μελαχρινή μαμά τους».

Η μητέρα του Τζορτζ, βέβαια, έχει άλλη άποψη. Επιμένει ότι τα παιδιά μοιάζουν στο γιο τους.

«Η Νίνα ορκίζεται ότι τα παιδιά έχουν την μύτη του Τζορτζ. Οχι και τα δύο, το ένα από τα δύο. Ο γιος. Αγαπώ τα ονόματά τους», πρόσθεσε ο Νικ Κλούνει.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι. Πρόκειται να είναι μια περιπέτεια. Το έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη αγάπη», είχε δηλώσει ο Τζορτζ Κλούνει στο γαλλικό πρόγραμμα Rencontres de Cinema πριν την γέννηση των διδύμων.

Οσον αφορά την πατρότητα σε μεγάλη ηλικία, ο σταρ του Χόλιγουντ είχε δηλώσει ότι εμπνεύστηκε από τον 89χρονο Γάλλο ηθοποιό Ζαν Πολ Μπελμοντό που έκανε παιδί με τη δεύτερη σύζυγό του στα 70.

Bovary.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση