HomeHL-PsilaΟ Ζαγοράκης, οι συμπαίκτες του και … τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Ο Ζαγοράκης, οι συμπαίκτες του και … τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Τι αποκάλυψαν τα … μεθεόρτια του χθεσινού φιλικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρέα με πολλούς φίλους βρέθηκε χθες βράδυ στο κατάμεστο Παγκρήτιο ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής 2004 και παλαίμαχους της Ίντερ, θέλοντας να στηρίξει την εξαιρετική πρωτοβουλία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Ανάμεσα τους βασικούς συντελεστές της χθεσινής «γιορτής» ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης, Ευρωβουλευτής της ΝΔ και πολύ καλός φίλος του Γραμματέα της ΝΔ, καθώς και οι Τάκης Φύσσας και Γιώργος Καραγκούνης• παλιοί γνώριμοι με τους οποίους, ο Ηρακλειώτης πολιτικός υπήρξε συμπαίκτης σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα τα περασμένα Χριστούγεννα,  μαζί με το Πρόεδρο της ΝΔ και την Εθνική Ομάδα Αστέγων.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε εορταστικό κλίμα, με κοντυλιές του Μανώλη Κονταρού, του Κώστα Νοδαράκη, τα κρητικά χορευτικά του Μαυρόκωστα, απονομές τιμητικών διακρίσεων και πολλά χαμόγελα ικανοποίησης. Πολύ περισσότερο την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι διοργανωτές καθώς την εκδήλωση «αγκάλιασαν» περισσότεροι από 20.000 Ηρακλειώτες.

Παράλληλα όμως κάτι μας κάνει να πιστεύουμε ότι και άλλοι από τους συμπαίκτες του Θοδωρή Ζαγοράκη θα ακολουθήσουν το δρόμο της πολιτικής με το κόμμα της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές…

Διαφήμιση
Διαφήμιση