HomeHL-9Συνταγογραφούσε στον … εαυτό του με κλεμμένη σφραγίδα γιατρού

Συνταγογραφούσε στον … εαυτό του με κλεμμένη σφραγίδα γιατρού

Κατηγορείται για απάτη, κλοπή και πλαστογραφία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ναρκωτικά χάπια συνταγογραφούσε στον εαυτό του ένας 36χρονος στα Χανιά, ο οποίος κατάφερε με τον τρόπο αυτό να εξαπατήσει φαρμακοποιό πείθοντας τον για τη γνησιότητα της ιατρικής συνταγής που είχε στην κατοχή του.

Ο 36χρονος πριν αρχίσει να επισκέπτεται φαρμακεία για να εκτελέσει τη «συνταγή» του είχε κλέψει από το ιατρείο 46χρονου γιατρού που δραστηριοποιείται επίσης στα Χανιά, συνταγολόγιο καθώς και τη σφραγίδα του.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων κατάφερε χθες να εξιχνιάσει την υπόθεση σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του 36χρονου που κατηγορείται για κλοπή, απάτη, απόπειρα απάτης και πλαστογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 36χρονος αφού έκλεψε από το ιατρείο το συνταγολόγιο και τη σφραγίδα, συνταγογράφησε για τον εαυτό του μεγάλο αριθμό ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων, καταρτίζοντας με αυτόν τον τρόπο πλαστές ιατρικές συνταγές.

Στη συνέχεια μετέβη διαδοχικά σε δύο διαφορετικά φαρμακεία επιδεικνύοντας τις συγκεκριμένες πλαστές ιατρικές συνταγές και κατάφερε σε ένα από αυτά να πείσει τον φαρμακοποιό και να αγοράσει τα εν λόγω φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το απόγευμα τον 36χρονο τον οποίο και συνέλαβαν ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, η σφραγίδα και το συνταγολόγιο που επιστράφηκαν στον γιατρό, απόδειξη φαρμακευτικής επιχείρησης και 299 δισκία ναρκωτικού σκευάσματος.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση