HomeCity GuideΤο Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους “ Très Court” σε όλη την Κρήτη

Το Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους “ Très Court” σε όλη την Κρήτη

Από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους “ Très Court” διοργανώνεται την ερχόμενη Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Τρία λεπτά που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμo, αυτό προσφέρει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Très Court που έρχεται στις 14 Ιουνίου σε 5 πόλεις της Κρήτης.

Το Très Court φωτίζει τις οθόνες 108 πόλεων σε 28 χώρες ξεκινώντας από την Γαλλία.

Από την 19η έκδοση του – και για τα επόμενα χρόνια – το Très Court έρχεται στην Κρήτη, έρχεται στην Ελλάδα εγκαινιάζοντας μια νέα συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival. Χάρη στο Chania film Festival και τους συνεργαζόμενους φορείς οι φίλοι του κινηματογράφου στην Κρήτη θα ανακαλύψουν τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, και θα λάβουν μέρος σε μια διεθνή ψηφοφορία μιας δημόσιας επιλογής για την καλύτερη ταινία!

Το Φεστιβάλ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ με ΤΟ ΚΟΙΝΟ να παρακολουθεί και να ΨΗΦΙΖΕΙ συνδιαμορφώνοντας το αποτέλεσμα αξιολογώντας τις ταινίες του προγράμματος.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι περίπου 2 ωρών και θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Κρήτη και συγκεκριμένα σε Σητεία, Άγιο Νικόλαο, Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.

Για την Ελλάδα το Tres Court έρχεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στους χώρους :

ΧΑΝΙΑ : Πνευματικό Κέντρο

ΡΕΘΥΜΝΟ : Σπίτι του Πολιτισμού

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Θερινός Κιν/φος Βηθλεέμ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : Δημοτικό Κινηματοθέατρο Ρεξ ΣΗΤΕΙΑ : Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη

Το Tres Court έρχεται στην Κρήτη σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival και με την υποστήριξη Του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών Της Περιφέρειας Κρήτης Του Europe Direct Κρήτης Της Ένωσης Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Κρήτης Του Πνευματικού Κέντρου Χανίων Της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηρακλείου Της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου Κινηματογραφική Λέσχη του Θεάτρου της Σητείας Του Δήμου Χανίων Του Δήμου Ρέθυμνου Του Δήμου Ηρακλείου Του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση