HomeΣΠΟΡΖητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας η Καλλιθέα, αντιδρά ο ΑΟ Χανιά

Ζητά αυξημένα μέτρα ασφαλείας η Καλλιθέα, αντιδρά ο ΑΟ Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Το αίτημα της Καλλιθέας δημιουργεί εντυπώσεις και ενοχές», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Χανιώτες

Από τον ΑΟΧ φιλοξενείται την Κυριακή η Καλλιθέα, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του «Ελ Πάσο» χρειάζεται τη νίκη ώστε να εξασφαλίσει την δέκατη πέμπτη θέση και να ελπίζει σε παραμονή, σε περίπτωση που αφαιρεθούν βαθμοί από τους Χανιώτες, με τους οποίους έχει ανοίξει δικαστική διαμάχη.

Μάλιστα, ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα Περιβόλια, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κρητικής ΠΑΕ, η οποία αναφέρει πως το αίτημα των «κυανόλευκων» δημιουργεί εντυπώσεις και ενοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ: «Με έκπληξη η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά πληροφορήθηκε και ενημερώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στον κυριακάτικο αγώνα με την ΠΑΕ Καλλιθέα. Η οποία σημειωτέον χαρακτήρισε το παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά αναρωτιέται: Για ποια έκτακτα μέτρα και για ποια βαθμολογική σημασία μιλάει η ΠΑΕ Καλλιθέα; Όσον αφορά στα έκτακτα μέτρα, έχει παρατηρήσει ποτέ στη φετινή περίοδο αν η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά έχει καταγγελθεί ποτέ για αντιαθλητική συμπεριφορά; Ποτέ.

Όσον αφορά για τη μεγάλη βαθμολογική σημασία, θα υφίσταται αν αλλάξει η βαθμολογία και κάθε νίκη προσμετράται με εννέα βαθμούς. Αν γίνει αυτό, θα έχει βαθμολογική σημασία.

Φρονούμε ότι το καλύτερο, όσο υπάρχει χρόνος, είναι η ΠΑΕ Καλλιθέα να ανακαλέσει το συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο δημιουργεί εντυπώσεις και πάνω από όλα ενοχές. Θα περιμένουμε και θα φιλοξενήσουμε το φίλο σωματείο της Καλλιθέας όπως όλα τα άλλα τη φετινή περίοδο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση