Τις εναλλακτικές διακοπές που μπορεί να προσφέρει η Ιεράπετρα με τα στοιχεία της παράδοσης να βρίσκονται στο επίκεντρο αναζητά τηλεοπτικό συνεργείο από τις σκανδιναβικές χώρες με στόχο να δημιουργηθεί ένα υψηλού επιπέδου βίντεο που θα προβάλει.

Για δεύτερη ημέρα σήμερα τα μέλη της σκανδιναβικής παραγωγής επισκέπτονται διάφορα σημεία της πόλης της Ιεράπετρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής με τους παραγωγούς να αναζητούν τα ελκυστικά εκείνα στοιχεία που θα τραβήξουν τους συμπατριώτες τους ώστε να επιλέξουν την περιοχή για τις διακοπές τους.

Η συγκυρία θεωρείται σημαντική, λόγω και των απευθείας πτήσεων που έχουν πλέον ξεκινήσει στο αεροδρόμιο της Σητείας.

Η καταγραφή του υλικού ξεκίνησε χθες στον Μακρύ Γιαλό και συνεχίστηκε σήμερα στο αλιευτικό καταφύγιο αλλά και στην παλιά πόλη της Ιεράπετρας με τους κινηματογραφιστές, τους φωτογράφους και τους παραγωγούς του εγχειρήματος να δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

skandinavoi3

Την ομάδα των Σκανδιναβών δημιουργών συνοδεύουν στις περιηγήσεις τους στελέχη του Δήμου Ιεράπετρας με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Αργύρη Πανταζή, δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και διευκολύνοντας τις ξεναγήσεις τους.

Φωτό: radiolasithi.gr, hxonews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση