HomeΚΡΗΤΗΣπ. Δανέλλης: «Νομοθετείτε day by day, στην λογική “την βγάλαμε και σήμερα”»

Σπ. Δανέλλης: «Νομοθετείτε day by day, στην λογική “την βγάλαμε και σήμερα”»

Κριτική στην κυβέρνηση για τη φορολογική της πολιτική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μιλάμε συχνά για την ανάγκη ανασυγκρότησης του παραγωγικού μας μοντέλου, όμως απλώς μιλάμε. Καθόλου δεν πράττουμε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης στην συζήτηση ενός ακόμη «μίνι» φορολογικού νομοσχεδίου, συμπληρώνοντας πως με αυτόν τρόπο συντηρείται ένας «κυκεώνας νομοθετικών ρυθμίσεων, με πάνω από 250 φορολογικούς νόμους από το 1975 έως σήμερα».

Επεσήμανε δε, πως έχει αναρωτηθεί «επανειλημμένα, για το που μπορεί να βρει ο ενδιαφερόμενος επενδυτής, επιχειρηματίας ή οποιοσδήποτε φορολογούμενος στην ελληνική επικράτεια, τη διάταξη που κατά περίπτωση τον ενδιαφέρει».

Ο βουλευτής Ηρακλείου αναγνώρισε βέβαια πως «το να επιτευχθεί ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο, μέσα σε συνθήκες δημοσιονομικής κρίσης, που επιβάλλουν διαρκείς αναπροσαρμογές, ανάλογα, με τους εκάστοτε προσδοκώμενους στόχους, αλλά και τα κατά περίπτωση αποτελέσματα της ελληνικής οικονομίας, είναι δύσκολο».

Άλλωστε «οι εταίροι μας, έχοντας χάσει σχεδόν ολοκληρωτικά την εμπιστοσύνη τους στη δική μας θέληση να αλλάξουμε, περιορίζονται απλώς στο να πάρουν πίσω τα χρήματά τους… και αυτό σημαίνει πως τακτοποιούν τα του οίκου μας, όχι με τον καλύτερο για εμάς τρόπο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση