HomeHL-9Δρομολογείται η μετατροπή του κτιρίου σε συνεργείο ηλεκτροφωτισμού

Δρομολογείται η μετατροπή του κτιρίου σε συνεργείο ηλεκτροφωτισμού

Υπογράφτηκε η σύμβαση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της πολιτικής της δημοτικής αρχής για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, η τεχνική υπηρεσία προχωρά στην ανακατασκευή δημοτικού κτιρίου στην ΣΕΑΠ (πρώην 880 Σ.Μ.) ώστε να στεγάσει το συνεργείο ηλεκτροφωτισμού, μετά την υπογραφή στης σχετικής σύμβασης ποσού 39.185,15 ευρώ του αρμοδίου αντιδημάρχου τεχνικών έργων Γιάννη Αναστασάκη με τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής επιχείρησης «ΑΦΟΙ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ Α.Τ.Ε.Ε.».

Ο χώρος που θα ανακατασκευασθεί έχει επιφάνεια 469,68τμ και μέσω του εν λόγω έργου θα αποκατασταθούν οι βλάβες της περιμετρικής τοιχοποιίας, θα γίνει τοποθέτηση σύγχρονων κουφωμάτων και νέων εσωτερικών χωρισμάτων ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργηθούν νέοι χώροι υγιεινής ώστε συνολικά ο χώρος να εκσυγχρονιστεί για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του τμήματος ηλεκτροφωτισμού και σήμανσης του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο είναι επιφορτισμένο με σοβαρές αρμοδιότητες.

Επισημαίνεται ότι η σχετική μελέτη εκπονήθηκε από τα υπηρεσιακά στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας.

«Προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε τα δημοτικά ακίνητα ώστε να καλύψουμε πάγιες ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.

Μετά την αξιοποίηση του κτιρίου εντός της ΣΕΑΠ, ακολουθεί η διαμόρφωση της νέας ιχθυαγοράς η οποία έχει ήδη δημοπρατηθεί ενώ σύντομα θα ανατεθεί και η μελέτη επαναχρησιμοποίησης για το πρώην ξενοδοχείο Μίνως στην 25ης Αυγούστου» δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστασάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση