HomeCity GuideΕκδηλώσεις μαθητικής δημιουργίας στο Πάρκο Γεωργιάδη

Εκδηλώσεις μαθητικής δημιουργίας στο Πάρκο Γεωργιάδη

Για γονείς και μαθητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη διοργάνωση θεματικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για γονείς και μαθητές από την προσχολική φάση έως και το Λύκειο προχωράει και φέτος η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Μαθητών του Δήμου Ηρακλείου.

Οι εκδηλώσεις αυτές καθιερώθηκαν, σαν ένα βήμα προβολής των δράσεων και πρωτοβουλιών των μαθητών της πόλης μας με την ενεργητική συμμετοχή γονιών και εκπαιδευτικών.

Σε ανακοίνωση της “καλεί όλους τους συλλόγους γονέων των σχολείων της πόλης μας και ιδιαίτερα τους μαθητές και τα συλλογικά τους όργανα, να παρουσιάσουν και φέτος τις δικές τους δημιουργίες (μουσικά συγκροτήματα, θεατρικές ομάδες, θεματικά project, αθλητικές δράσεις, άλλες συλλογικές δημιουργίες, κ.λ.π.).

Να προβάλλουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους, τα δικά τους δημιουργήματα που πηγάζουν από τις ίδιες τις ανησυχίες τους.

Ελάτε σε επικοινωνία με την Ένωση, είτε στα τηλέφωνα που παραθέτουμε ή στο mail για δήλωση συμμετοχής, ώστε να διοργανώσουμε άλλη μια γιορτή φαντασίας και διεκδίκησης.

Κουτσαυτάκης Πολύδωρος 6973 339108

Κιαμούρης Ηλίας 6949 200924

Συντυχάκη Πόπη 6974 467856

Σκεπάρνη Ασημίνα 6947 555413

-Να φέρουμε στο επίκεντρο της συζήτησης το σχολείο, την παιδεία και την κοινωνία που έχουν ανάγκη και δικαιούνται οι νέοι και οι νέες.

-Να διεκδικήσουμε το δικαίωμα των παιδιών μας για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση