HomeHL-9Ευχές για κάθε επιτυχία και καλή πρόοδο

Ευχές για κάθε επιτυχία και καλή πρόοδο

Από τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ευχές για κάθε επιτυχία και πρόοδο στους χιλιάδες μαθητές της Κρήτης που από αύριο θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις στέλνει με μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρει: «Στους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες της Κρήτης που από αύριο θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, εύχομαι κάθε επιτυχία και πρόοδο.

Για όλους τους υποψήφιους, κλείνει ο μοναδικός και ανεπανάληπτος κύκλος της μαθητικής ζωής, ενώ ταυτόχρονα για όλους ανοίγει ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις για το μέλλον τους.

Μέσα από την προετοιμασία τους, είμαι βέβαιος ότι ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, θα καταφέρουν να σταδιοδρομήσουν μέσα σε ένα περιβάλλον δύσκολο και ανταγωνιστικό.

Στους εκπαιδευτικούς της Κρήτης εκφράζω θερμά συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν και τους εύχομαι καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Στους γονείς, επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το δικό τους αγώνα, έναν αγώνα που εύχομαι να δικαιωθεί με την πρόοδο και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση