HomeHL-SportsΤο άγχος του ΑΟΧ

Το άγχος του ΑΟΧ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί περιμένουν την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης Β’ Εθνική για το θέμα της ανάκλησης του πιστοποιητικού, έχοντας δει τί συνέβη με την Καλλονή

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο ΑΟΧ. Όχι τόσο αγωνιστικά, όσο με τα όσα συμβαίνουν εκτός και τον βάζουν σε κίνδυνο όσον αφορά την παραμονή.
Οι Χανιώτες έχουν τιμωρηθεί αρκετές φορές με -3 για οφειλές προς ποδοσφαιριστές, τις οποίες ρυθμίζουν, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει ένας μεγαλύτερος κίνδυνος.

Αυτός αφορά την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής τους μετά την κατάπτωσή της εγγυητικής.
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Β’ Εθνικής τιμώρησε την Καλλονή με αφαίρεση βαθμών μιας νίκης για κάθε αγώνα που έδωσε χωρίς πιστοποιητικό, με την ποινή να αποτελεί… οιωνό για τον ΑΟΧ, η περίπτωση του οποίου είναι ανάλογη.

Οι Κρητικοί θα περιμένουν την απόφαση, η οποία, βέβαια, είναι εφέσιμη, αλλά υποστηρίζουν ότι, ακόμα και αν τιμωρηθούν, θα βρεθεί λύση, όπως είχε γίνει και πέρυσι με την Παναχαϊκή που τελικά τιμωρήθηκε με πρόστιμο, «πέφτοντας» βέβαια στη Γ’ αγωνιστικά.

Πάντως, η Καλλιθέα περιμένει στη… γωνία, αφού χρειάζεται μόνο ένα θαύμα για να σωθεί και αυτό μπορεί γίνει και με την τιμωρία του ΑΟΧ…

Διαφήμιση
Διαφήμιση