HomeHL-SportsΒαθμός σωτηρίας για Κισσαμικό

Βαθμός σωτηρίας για Κισσαμικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 1-1 των «δελφινιών» με τον Πανσερραϊκό «κλείδωσε» την παραμονή τους στη Β’ Εθνική

Ένα πόντο ήθελε ο Κισσαμικός για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή και τον πήρε την Κυριακή (4/6) απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Τα «δελφίνια» αναδείχθηκαν ισόπαλα 1-1 με τα «λιοντάρια» στα Περιβόλια και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τη Β’ Εθνική και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς, καθώς μόλις στο 5’ ο Παναγιωτίδης βρήκε τον Κάκκο κι εκείνος με σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ο Κισσαμικός προσπάθησε να συνέλθει από την ψυχρολουσία, πήρε τα ηνία και στο 33’ άγγιξε την ισοφάριση, όταν μετά από προσπάθεια του Στογιάνοφ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε όμως ο Στογιάνοφ, το πέτυχε ο Μίλιτς δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Μετά από σέντρα του Μάντζη, ο Μίλιτς μπήκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα… ίσια.

Μετά την ισοφάριση, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου ήταν το «αφεντικό» του αγώνα, αναζήτησε το γκολ της ανατροπής όμως αν και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να το πετύχει μέχρι το φινάλε.

Έτσι, μοιραία, το 1-1 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μουρτζάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Τρουλινό (Ηρακλείου) και Γαρεφαλάκη (Ηρακλείου). Τέταρτος ήταν ο Κρασαγάκης (Ηρακλείου).

Κίτρινες: 47’ Ντόραγκι

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (75’ Γκούμας), Μίλιτς (85’ Βλάχος), Μάντζης (80’ Νικόλτσης), Στογιάνοφ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Ντόραγκι (59’ Ταχματζίδης), Στέβιτς, Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Φούσου, Παναγιωτίδης, Σιάκκας (68’ Κτιστόπουλος), Τσιμίκας, Κάκκο, Γκούρτσας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση