HomeHL-9Σε χωριά του Ηρακλείου ο Β. Λαμπρινός

Σε χωριά του Ηρακλείου ο Β. Λαμπρινός

Συζήτησε με κατοίκους των χωριών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα χωριά Σίβα, Κεράσια και Αυγενική επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου και το πρωί του Σαββάτου 3 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

dimarchos-avgeniki-2

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους καθώς και μέλη των τοπικών συμβουλίων και των πολιτιστικών συλλόγων των συγκεκριμένων περιοχών, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αφού έκανε αυτοψία σε ορισμένα από αυτά, δεσμεύτηκε ότι εκεί που είναι εφικτό (περίφραξη παιδικής χαράς στην Σίβα, επιδιόρθωση διαρροών της ΔΕΥΑΗ στην Αυγενική κ.α. ) θα υπάρξει άμεσα λύση.

dimarchos-siva

Εκεί που χρειάζεται περισσότερος χρόνος, έδωσε εντολή να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε επιλυθούν το συντομότερο δυνατόν, πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι για την παρούσα δημοτική αρχή, όλες οι περιοχές του Δήμου Ηρακλείου έχουν την ίδια σημασία και δεν διαχωρίζονται με βάση πληθυσμιακά, γεωγραφικά ή άλλου είδους κριτήρια.

dimarchos-kerasia

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν στη Σίβα και τα Κεράσια οι Αντιδήμαρχοι Πέτρος Ινιωτάκης και Γιάννης Ρασούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Νίκος Φακουρέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λυγεράκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Στέλιος Μικράκης. Στην Αυγενική, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Βλαχάκης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση