HomeHL-CultureΣε δημοπρασία το σπίτι και αντικείμενα της Ντέμπι Ρέινολντς και της Κάρι Φίσερ

Σε δημοπρασία το σπίτι και αντικείμενα της Ντέμπι Ρέινολντς και της Κάρι Φίσερ

Την ανακοίνωση έκανε ο οίκος δημοπρασιών Profiles in History

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς όπου έζησαν μαζί η Ντέμπι Ρέινολντς και η Κάρι Φίσερ, η κόρη της, που έγινε γνωστή ερμηνεύοντας την «πριγκίπισσα Λέια» στη σειρά ταινιών του «Πολέμου των Άστρων» πωλείται μαζί με εκατοντάδες αντικείμενα και αναμνηστικά που ανήκαν στις δύο γυναίκες, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον οίκο δημοπρασιών Profiles in History.

Η 60χρονη Φίσερ πέθανε από καρδιακή προσβολή πριν από έξι μήνες και την επόμενη ημέρα έφυγε από τη ζωή η 84χρονη μητέρα της, η πρωταγωνίστρια του «Τραγουδώντας στη βροχή» και δεκάδων άλλων ταινιών.

Όπως μετέδωσε το Reuters, το σπίτι χτίστηκε το 1928 και περιλαμβάνει πισίνα, γήπεδο τένις και έναν ξενώνα όπου ζούσε για πολλά χρόνια η Φίσερ. Πωλείται ξεχωριστά από τα άλλα αντικείμενα και η αρχική τιμή του είναι 18 εκατομμύρια δολάρια. Η προσωπική περιουσία των δύο γυναικών θα δημοπρατηθεί στο Λος Άντζελες, σε διάστημα πολλών ημερών, αρχής γενομένης από τις 23 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων θα πουληθούν μια κούκλα «πριγκίπισσα Λέια» του 1978 στην αυθεντική συσκευασία της, η καρέκλα που χρησιμοποιούσε η Φίσερ στα γυρίσματα της ταινίας «Η επιστροφή των Τζεντάι» και ένα φόρεμα της Ρέινολντς από την ταινία «Τραγουδώντας στη βροχή».

«Η μητέρα μου και η αδελφή μου ήταν φοβερές συλλέκτριες, είχαν μαζέψει μια συναρπαστική συλλογή» είπε ο Τοντ Φίσερ, ο γιος της Ρέινολντς.

«Τηρώντας την επιθυμία της μητέρας μου, αποφασίσαμε να μοιραστούμε ένα μέρος της καταπληκτικής συλλογής τους με τους φίλους και τους θαυμαστές τους», πρόσθεσε.
newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση