HomeHL-GreeceΣοκάρει ο θάνατος γυναίκας στη Φολέγανδρο: «Έσβησε» στο ασθενοφόρο περιμένοντας το ελικόπτερο

Σοκάρει ο θάνατος γυναίκας στη Φολέγανδρο: «Έσβησε» στο ασθενοφόρο περιμένοντας το ελικόπτερο

Τραγική η κατάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί ο θάνατος μιας νεαρής γυναίκας στη Φολέγανδρο, η οποία περίμενε το ελικόπτερο που θα τη μετέφερε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η άτυχη γυναίκα «έσβησε» μέσα στο ασθενοφόρο κι ενώ το ελικόπτερο είχε αρχίσει να πλησιάζει το νησί, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr.

Κάτοικοι του νησιού και συγγενείς της άτυχης γυναίκας ξεσπούν υποστηρίζοντας ότι το ελικόπτερο άργησε σχεδόν τέσσερις ώρες, στερώντας έτσι τη ζωή στη γυναίκα.

Να σημειωθεί ότι στο νησί υπάρχει μόνο μια γιατρός, από την παγκόσμια μη κυβερνητική οργάνωση, «Γιατροί του Κόσμου» που δίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά ανάσες ζωής στους κατοίκους της Φολεγάνδρου, ενώ ο δήμαρχος Φολεγάνδρου εκτελεί χρέη οδηγού του ασθενοφόρου εδώ και 30 χρόνια.

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Βρούτσης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η υγεία εκπέμπει ΣΟΣ στις Κυκλάδες!»

Θρηνούμε την απώλεια μιας νέας γυναίκας στη Φολέγανδρο. Ο αδόκητος θάνατός της, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων και του Δημάρχου του νησιού, συνέβη τη στιγμή που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η Φολέγανδρος είναι χωρίς γιατρό!

Εξαίρεση αποτελεί, η παρουσία ενός αγροτικού γιατρού, που μεταβαίνει στο νησί κάθε σαββατοκύριακο, από τη Σαντορίνη.

Οι κάτοικοι του νησιού βρίσκονται πλέον σε απόγνωση και αισθάνονται -για πρώτη φορά- στο πετσί τους την αδιαφορία και την αναλγησία της κυβέρνησης.

Τα μεγάλα λόγια και οι ψεύτικές υποσχέσεις που δόθηκαν στους νησιώτες κατέρρευσαν!

Ο ΣΥΡΙΖΑ γύρισε 10ετίες πίσω την Υγεία στις Κυκλάδες, με αποτέλεσμα σήμερα να θρηνούμε άδικα ανθρώπινες ζωές!

Πηγή: Cyclades.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση