HomeΚΡΗΤΗCreta Maris Beach Resort: Καθαρισμός Αρχαιολογικού χώρου «Καστρί»

Creta Maris Beach Resort: Καθαρισμός Αρχαιολογικού χώρου «Καστρί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort  είχε την τιμή να συνεισφέρει στο σημαντικό έργο της φροντίδας των αρχαιοτήτων της χώρας μας στα πλαίσια της ευγενικής χορηγικής προσφοράς, συνεπικουρώντας στο έργο καθαρισμού των αρχαιολογικών χώρων της  Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου.

Ο συντονισμός και η εκτέλεση των εργασιών έγινε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου με την παρουσία του μόνιμου αρχαιοφύλακα της περιοχής και με συμμετοχή της ομάδας περιβαλλοντικών αναγκών Creta Maris Green Team και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τον αρχαιολογικό χώρο και συμβάλλοντας στην προβολή της πολιτισμικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Creta Maris Green Team αποτελείται από εθελοντές– εργαζόμενους του Creta Maris- και έχει σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, ακτών, δενδροφυτεύσεις κ.λπ. υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, στο έργο φορέων όπως η Περιφέρεια Κρήτης, η Νομαρχία Ηρακλείου, οι Δήμοι Νομού Ηρακλείου κ.α.

Διαφήμιση
Διαφήμιση