HomeHL-GreeceΣε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο Λουκάς Παπαδήμος

Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας ο Λουκάς Παπαδήμος

Πήρε εξιτήριο από τη ΜΕΘ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο «προστατευμένο» περιβάλλον της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο πρώην Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, μετά την τετραήμερη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ίδιου νοσοκομείου. Η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς της χειρουργικής και της πλαστικής χειρουργικής που ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Ο κ. Παπαδήμος διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» την περασμένη Πέμπτη, όταν εξερράγη «παγιδευμένο» cd στα χέρια του κι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του. Από την έκρηξη προκλήθηκαν τραύματα και εκδορές στην περιοχή του θώρακα, της κοιλιάς αλλά και στα άκρα του κ. Παπαδήμου με το πιο σοβαρό τραύμα να είναι στο δεξί μηρό του. Λόγω της έκρηξης ο 60χρονος πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είχε επίσης υποστεί μικρής έκτασης εισπνευστικό έγκαυμα στις αναπνευστικές οδούς, το οποίο αντιμετωπίστηκε.

Πλέον, το τραύμα του ποδιού του είναι εκείνο που αντιμετωπίζουν οι γιατροί με καθαρισμούς και συνεχείς αλλαγές, ενώ δεν έχει αποκλειστεί τελείως το ενδεχόμενο να χρειαστεί καποια επέμβαση από τους χειρουργούς για την καλύτερη δυνατή επούλωση του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση