Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη βίαιη συμπεριφορά του 55χρονου από τα Χανιά, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη φυλακή, μετά την καταγγελία της ανήλικης κόρης του ότι την κακοποιούσε βάναυσα, χτυπώντας την στο κεφάλι και πατώντας την στο λαιμό.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο “Ε” μίλησε σήμερα η κόρη του 55χρονου, από τον πρώτο του γάμο, περιγράφοντας, τι είχε ζήσει και η ίδια στα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όσα κατήγγειλε η 15χρονη τις προηγούμενες ημέρες στους αστυνομικούς, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είχε υποστεί η ίδια και τα τρία αδέρφια της από τον πατέρα τους.

Η νεαρή κοπέλα ανέφερε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσει όλα αυτά που της έχει κάνει, δεν τον αναγνωρίζει ως πατέρα της, ενώ θα ήθελε να τον δει για πάντα πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε ότι είναι διατεθειμένη να βοηθήσει τη 33χρονη σύζυγο του πατέρα της και τα παιδιά της, καταθέτοντας στην επικείμενη εκδίκαση της υπόθεσης, όσα είχαν ζήσει τόσο η ίδια όσο και τα αδέρφια της από τον πατέρα της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής επίσης μίλησε και η 33χρονη σύζυγος του 55χρονου, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά προφυλακιστέος, λέγοντας ότι προσπαθούν όλοι μαζί να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Η ίδια ανέφερε ότι ήδη τα παιδιά της είναι πιο ευδιάθετα, έχουν όρεξη να πάνε στο σχολείο, αλλά και να βγουν έξω για να παίξουν, πράγματα που όλα αυτά τα χρόνια στερούνταν, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του 55χρονου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση