HomeΚΟΣΜΟΣΟι τζιχαντιστές καλούν σε πόλεμο: Γίνετε μάρτυρες στο Ραμαζάνι

Οι τζιχαντιστές καλούν σε πόλεμο: Γίνετε μάρτυρες στο Ραμαζάνι

«Πού είναι τα λιοντάρια του πολέμου;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ολοκληρωτικό πόλεμο κατά των άπιστων της Δύσης καλεί το Ισλαμικό Κράτος τους υποστηρικτές του, με αφορμή την έναρξη του Ραμαζανιού και λίγα 24ωρα μετά τη βομβιστική επίθεση του Μάντσεστερ.

Σε σχετικό βίντεο, το Ισλαμικό Κράτος καλεί τους υποστηρικτές του στα όπλα ζητώντας τους να επιτεθούν κατά αθώων πολιτών στα σπίτια, τις αγορές και τους δρόμους, μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ.

Υπό τον τίτλο: «Πού είναι τα λιοντάρια του πολέμου;» οι τζιχαντιστές στο επίμαχο βίντεο υπερασπίζονται την επίθεση αυτοκτονίας στο Μάντσεστερ, η οποία άφησε πίσω της 22 νεκρούς, κυρίως παιδιά και εφήβους: «Μην περιφρονείτε το έργο. Η επίθεσή σας στους λεγόμενους αθώους πολίτες είναι αγαπητή σε μας και η πιο αποτελεσματική, οπότε προχωρήστε και μπορείτε να λάβετε μια μεγάλη ανταμοιβή ή να γίνετε μάρτυρας στο Ραμαζάνι», αναφέρει μεταξύ άλλων το βίντεο.

Εκατομμύρια μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν το Ραμαζάνι, έναν ιερό μήνα νηστείας και θρησκευτικής αφοσίωσης που ξεκίνησε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου.

Οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν ήδη λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας για να αντιμετωπίσουν τυχόν επιθέσεις κατά τη διάρκεια του μουσουλμανικού ιερού μήνα από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση