HomeCity Guide«Η Γυναίκα του 21ου Αιώνα στην Ελλάδα της Κρίσης»

«Η Γυναίκα του 21ου Αιώνα στην Ελλάδα της Κρίσης»

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Γυναίκα του 21ου Αιώνα στην Ελλάδα της Κρίσης» είναι το θέμα της ενδιαφέρουσας-επίκαιρης ημερίδας που οργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης στα πλαίσια υλοποίησης κοινωνικού της προγράμματος. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 30 Μαΐου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου από τις 9 το πρωί έως τις 14:15 το μεσημέρι.

Η ημερίδα σκοπό έχει όχι μόνο να αναδείξει το ρόλο των γυναικών στην περίοδο της έντονης κοινωνικοοικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα μας, αλλά και να επισημάνει τις αλλαγές  που επιφέρει η οικονομική κρίση στην ζωή των γυναικών.

Βασική επιδίωξη των συμπερασμάτων που θα εξαχθούν είναι ο  εντοπισμός καλών πρακτικών που θα επιτρέψουν στις γυναίκες να συμβάλλουν ουσιαστικά στη συνοχή του κοινωνικού ιστού. Οι εισηγητές  θα αναφερθούν σε επιμέρους προβλήματα που απασχολούν και επηρεάζουν τις  ζωές των γυναικών  και των οικογενειών τους .

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν Επιστήμονες με εξειδίκευση στο θέμα, Καθηγητές Πανεπιστημίου και Εκπρόσωποι Δομών Υποστήριξης των Γυναικών και της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση