HomeHL-GreeceΒγαίνει σήμερα από την Εντατική ο Παπαδήμος

Βγαίνει σήμερα από την Εντατική ο Παπαδήμος

Μετά από τρεις ημέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εξιτήριο» από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» θα δώσουν σήμερα οι θεράποντες ιατροί στον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Έπειτα απο τρεις ημέρες νοσηλείας σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του 3ου ορόφου του κτηρίου «ΠΑΤΕΡΑ» ο ασθενής θα μεταφερθεί στον 10ο όροφο του νοσοκομείου σε μονόκλινο δωμάτιο. Ζητούμενο ειναι να διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο και η συνέχιση της νοσηλείας του τραυματία αλλα και η διαμονή του σε ενα «προστατευμένο» περιβάλλον.

Η αποθεραπεία του τραύματος που προκλήθηκε στο δεξι του πόδι απο την έκρηξη που σημειώθηκε από τον παγιδευμένο φάκελο, εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Ο χειρουργός κ. Νίκος Χαρχαλάκης που είχε αναλάβει τη χειρουργική αντιμετώπιση του τραυματία την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποίησε τον επιβεβλημένο καθαρισμό στο τραύμα και διαπίστωσε την ομαλή επούλωσή του.

Ανάλογα θετική έκβαση είχε και το ελαφρύ εισπνευστικό έγκαυμα που είχε προκαλέσει στον κ. Παπαδήμο η έκθεσή του στο περιεχόμενο του φακέλου, όποτε αποφασίστηκε η μεταφορά του σε μονόκλινο δωμάτιο (οι λεγόμενες διακεκριμένες θέσεις) του νοσοκομείου.

Στο δωμάτιο του 10ου ορόφου θα μπορεί να βρίσκεται μαζί του και η σύζυγός του η οποία τον επισκεπτόταν αυτές τις τρεις ημέρες και στη ΜΕΘ στη διάρκεια των ωρών που επιτρεπόταν απο τους υπεύθυνους της Μονάδας.

Βεβαίως, η νοσηλεία σε θάλαμο θα φέρει πιθανότατα το νοσοκομείο και τους θεράποντες ιατρούς αντιμέτωπους με «επιδημία» επισκέψεων ή αιτημάτων επισκέψεων προς τον κ. Παπαδήμο, κατι που η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η ασφάλεια του νοσοκομείου θα κληθούν να διαχειριστούν με διακριτικό τρόπο.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση