HomeΣΠΟΡΠετά ξανά το «μπαλάκι» στη διοίκηση ο Παπαδόπουλος

Πετά ξανά το «μπαλάκι» στη διοίκηση ο Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής του ΟΦΗ εξήγησε ότι περιμένει την υλοποίηση του πλάνου που έχει θέση και φιλοδοξεί το θέμα της παραμονής του ή όχι να τελειώσει αυτή την εβδομάδα

«Σφίγγα» σχετικά με το μέλλον του παραμένει ο Νίκος Παπαδόπουλος που πλέον περιμένει κίνηση από τη διοίκηση.

Μετά την επιβλητική νίκη με 6-1 επί της Σπάρτης, ο προπονητής του ΟΦΗ ρωτήθηκε, όπως αναμενόταν, για το μέλλον του και εξήγησε ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα υλοποιηθεί το πλάνο που έχει αναπτύξει στους διοικούντες.

Όπως είπε, φιλοδοξεί το ζήτημα να κλείσει θετικά ή αρνητικά μέσα στην εβδομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θέλω να μείνω απλά για να μείνω αλλά για να πετύχω».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς που το χάρηκαν όλοι και μεις φυσικά. Σε αυτά τα ματς θα πρέπει να χαιρόμαστε αλλά να έχουμε σοβαρότητα και πειθαρχία.

Υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, έτσι αρμόζει στην ομάδα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσαν ένα ωραίο τόνο στο ματς. Το σκορ τα λέει όλα. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Χρησιμοποιήσαμε και νέους παίκτες».

Για το μέλλον του: «Η επόμενη μέρα είναι σημαντική για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει όραμα και οργάνωση. Να έχει ξεκάθαρους στόχους.

Ραντεβού δεν έχει οριστεί για να κάνουμε κουβέντα αν θα μείνω. Το… μπαλάκι είναι στην διοίκηση να υλοποιήσει το πλάνο που έχουμε θέσει. Και περιμένω. Έχουμε μιλήσει και θα κάνουμε και άλλα ραντεβού. Εύχομαι να τελειώσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά αυτή την βδομάδα.

Υλοποιούνται αυτά που έχω πει στην διοίκηση αν και οι αποχωρήσεις παικτών που έγιναν είναι κάτι διαφορετικό. Ίσως κάποιοι από αυτούς, τους δύο (Μπότανεγκ- Παντίδος), που έφυγαν να παίζουν στον ΟΦΗ του χρόνου.

Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Να έχουμε ξεκάθαρο στόχο, μπάτζετ και η ομάδα να έχει προστασία. Δεν θέλω να μείνω απλά για να μείνω αλλά για να πετύχω».

Διαφήμιση
Διαφήμιση