HomeHL-SportsΠαναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 17’ ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Οικονόμου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για 14ο ματς στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός διατήρησε το αήττητο, παρά τις ελλείψεις. Η πρώτη μεγάλη φάση στο ματς έγινε στο 9΄ για λογαριασμό των γηπεδούχων, με τον Γιαννιώτη να κάνει σπουδαία επέμβαση στο δυνατό σουτ του Λουντ μέσα από την περιοχή.

Η ανωτερότητα των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 17΄, με τον Λουντ αυτή την φορά να νικά τον γκολκίπερ των «κυανέρυθρων» με διαγώνιο σουτ μετά από ασίστ του Λέτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Χατζηγιοβάννη στο 57΄, ενώ στο 64΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Χουλτ πρόλαβε πριν ο Λάμπρου ολοκληρώσει την ενέργειά του. Στο 81΄ και πάλι οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν εκ νέου σε θέση βολής, αλλά το σουτ του Βλάχου από καλή θέση στην περιοχή έφυγε άουτ.

Γκολ:
17′ Λουντ

Κίτρινες κάρτες:
Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάννης, Λέτο, Κουτρουμπής – Μασούντ, Ρισβάνης, Οικονόμου

Κόκκινες κάρτες:
90’+2′ Οικονόμου

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (67′ Βιγιαφάνιες), Λέτο (85′ Πίσπας), Κλωναρίδης (74′ Ρέις).

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Τασουλής (79′ Αντωνιάδης), Οικονόμου, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (71′ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (46′ Λάμπρου), Μασούντ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση