HomeΣΠΟΡΚισσαμικός Αγροτικός Αστέρας 2-0

Κισσαμικός Αγροτικός Αστέρας 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα «δελφίνια» επικράτησαν εντός έδρας με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα αλλά δεν εξασφάλισαν ακόμη την παραμονή τους στη Β’ Εθνική μετά τη νίκη της Καλλιθέας στην Ελευσίνα

Χαρακτήρα τελικού είχε για τον Κισσαμικό το κυριακάτικο  παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα.

Τα «δελφίνια», λοιπόν, νίκησαν τους «σταχυοφόρους» με 2-0 και έκαναν ακόμη ένα βήμα παραμονής στη Β’ Εθνική.

Βέβαια, και μαθηματικά δεν έχουν σωθεί καθώς σε ισοβαθμία με την Καλλιθέα, υπερτερεί η αθηναϊκή ομάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για το «τρίποντο» και μόλις στο 8’ ευτύχησαν να πάρουν… κεφάλι στο σκορ με σουτ του Μαρτίνεθ.

Το έργο τους, μάλιστα, έγινε ακόμη πιο εύκολο από το 44’ καθώς ο Πάτο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς φέρεται να έφτυσε τον Σελινιωτάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με προίκα το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου προσπάθησε να πετύχει ακόμη ένα γκολ ώστε να «καθαρίσει» με τη νίκη.

Και αφού Σελινιωτάκης και Μάντζης στο 60’ και στο 63’ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γιακουμή, ήρθε στο 87’ ο Νικόλτσης με σουτ να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Κοκκινάκης (Λασιθίου), με βοηθούς τους Πάγκαλο (Λασιθίου) και Παπαδάκη (Ηρακλείου). Τέταρτος ήταν ο Σωτηριάδης (Λασιθίου)

Κίτρινες: 36’ Κουκόλης, 39’ Έππας

Κόκκινες: 44’ Πάτο

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσοντάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Κίκε, Μαρτίνεθ, Μάντζης, Στογιάνοφ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου (46′ Τριανταφυλλάκος), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Βαφέας, Έππας (46′ Βουτσιάς), Χατζής, Τεγούσης, Ουνγιαλίδης, Πάτο, Γκέσιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση