HomeHL-SportsΟΦΗ Σπάρτη 6-1

ΟΦΗ Σπάρτη 6-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί ήταν καταιγιστικοί και σκόρπισαν με 6-1 τη Σπάρτη στο «Γεντί Κουλέ», που παρατάχθηκε ξανά ελλιπής

Ποιος είδε τον ΟΦΗ και δεν τον φοβήθηκε… Σε ματς που πάντως δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι Κρητικοί ήταν καταιγιστικοί την Κυριακή  στο «Γεντί Κουλέ»… σκορπίζοντας τη Σπάρτη με 6-1.

Βέβαια, το ματς δεν μπορεί να δεχθεί ιδιαίτερη κριτική, από τη στιγμή που οι Λάκωνες παρουσιάστηκαν πάλι οι ελλιπείς, ταξιδεύοντας στο Ηράκλειο με μόλις 13 παίκτες.

Ο ΟΦΗ θέλησε να προσφέρει θέαμα στους φιλάθλους του, τους οποίους «πλήγωσε» φέτος μην καταφέρνοντας να παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο και πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη του χωρίς να δείξει… έλεος.

Παρά το βρεγμένο τερέν από τη δυνατή βροχή, οι γηπεδούχοι μπήκαν από το ξεκίνημα αγριεμένοι και αποφασισμένοι για το γρήγορο γκολ. Ο Βουό απείλησε στο 3ο λεπτό, με τον Γιαννίτση να διώχνει πάνω στη γραμμή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Λώττας εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Δαύκο να διώχνει σε κόρνερ, ισοφαρίζοντας τις ευκαιρίες.

Ο Μιλοσάβλιεφ δεν χρίστηκε για λίγο σκόρερ στο 16’ και στο 21’ ξεκίνησε ο χορός των γκολ. Έπειτα από φάση διαρκείας στο 21’, Μάνος και Βουό προσπάθησαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον πρώτο τελικά να τα καταφέρνει.

Το γκολ έδωσε έξτρα ώθηση στους παίκτες του Παπαδόπουλου που διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Κώτσιου στο 28’.

Παρά τα δύο γκολ, η Σπάρτη προσπάθησε να απειλήσει, κυρίως με τον Μπουντόπουλο, αλλά οι Κρητικοί συνέχισαν να είναι καταιγιστικοί, έχοντας και δοκάρι με τον Μιλοσάβλιεφ στο 34’, πριν πάνε με το 2-0 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ μπήκε ανεβασμένος και στην επανάληψη και με το «καλημέρα» ο Χαντί ανέβασε με κοντινή κεφαλιά τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 47’. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βουό έκανε με προβολή το 4-0, με τον Αντουκόρ να κάνει τη μία… μούντζα γκολ με το τέρμα του έπειτα από κόρνερ του Μιλοσάβλιεφ στο 67’.

Η… κατηφόρα δεν είχε τέλος, με τον Χίσι να κάνει το 6-0 στο 85’, με τον Φράγκο να πετυχαίνει απλά το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), με βοηθούς τους Αντώνη Σινιοράκη (Χανίων) και Αντώνη Αναστασάκη (Χανίων), ενώ τέταρτος ήταν ο Κωνσταντίνος Μπερτάκης (Χανίων).

Κίτρινες: 37’ Μάνος, 63’ Χίσι, 85’ Χαντί – 50’ Χαδιάρης

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δαύκος, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ (77′ Μπουρσέλης), Οστοιτς, Βουό (59′ Βρεττός), Χαντί, Μάνος, Χίσι, Αντουκόρ, Κιάσσος, Βαλλιάνος (69′ Κοιλιάρας).

ΣΠΑΡΤΗ (Κώστας Κλάδης): Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Λώττας, Κατσίκης, Καρτσαμπάς, Χαδιάρης, Φράγκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση