HomeHL-SportsΣήκωσε κούπα ο Εργοτέλης

Σήκωσε κούπα ο Εργοτέλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θέλει να κρατήσει τον Σούλη Παπαδόπουλο για πολλά χρόνια στον πάγκο ο Βρέντζος

Την άνοδο στη Β’ Εθνική γιόρτασε το Σάββατο  η ομάδα του Εργοτέλη, καθώς στο Μαρτινέγκο έγινε η εκδήλωση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε όχι μόνο η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου αλλά και όλα τα τμήματα του ηρακλειώτικου συλλόγου που κατέγραψαν επιτυχίες στη φετινή σεζόν, ενώ έγιναν βραβεύσεις στους αθλητές που μετείχαν στις μικτές και εθνικές ομάδες, στους παλαίμαχους του Εργοτέλη, όπως επίσης στους οργανωμένους φιλάθλους.

Οι τελευταίοι τίμησαν με τη σειρά τους τον πρόεδρο Γιώργο Βρέντζο, για να ακολουθήσει μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο η απονομή του τροπαίου.

Από την πλευρά του, ο Γ. Βρέντζος ανέφερε στην ομιλία του ότι θέλει να κρατήσει στον πάγκο τον Σούλη Παπαδόπουλο για πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πριν από ένα χρόνο σας υποσχεθήκαμε ότι μετά από ένα χρόνο θα γιορτάσουμε και όλοι μαζί το καταφέραμε αυτό. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, τα παιδιά μας-τα παιδιά μου, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές.

Εύχομαι καλή επιτυχία, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και πιστεύω πως με τους περισσότερους από αυτούς θα είμαστε εδώ και του χρόνου για να πανηγυρίσουμε και πάλι. Ευχαριστώ και τον Σούλη Παπαδόπουλο, πρόθεσή μας να μείνει εδώ για πολλά χρόνια.

Ευχαριστώ και τον Σταύρο Λαμπράκη που η επιστροφή του στην ομάδα ήταν καταλυτική. Σταύρο εδώ είναι το σπίτι σου, είσαι λίγο άσωτος υιός αλλά σε αγαπάμε.

Ευχαριστώ και τα στελέχη του προπονητικού επιτελείου και τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν για διαφόρους λόγους. Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στον Στεφανάκο, που έφυγε και δεν βρήκε ομάδα και με στεναχωρεί αυτό, θέλω να του αφιερώσω και σε αυτόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ και τα διοικητικά στελέχη αλλά και τους δύο συγχρηματοδότες μου που δεν μπορώ να αναφερθώ ονομαστικά σε αυτούς αλλά ελπίζω να το κάνω σύντομα και να είναι βασικοί μετόχοι της ΠΑΕ.

Τον Μανώλη Σεβαστάκη, την ΕΠΣΗ, τον κ. Τζώρτζογλου που ό,τι χρειαστήκαμε ήταν εκεί, αλλά και τους χορηγούς μας που μπορεί να μην ήταν πολλοί αλλά ήταν ποιοτικοί. Ο Εργοτέλης δεν είναι ποσότητα αλλά ποιότητα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση