HomeHL-9Ποινικές διώξεις στον 33χρόνο για την κοκαΐνη και το χασίς

Ποινικές διώξεις στον 33χρόνο για την κοκαΐνη και το χασίς

Πότε απολογείται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου πέρασε σήμερα ο 33χρονος από την Αλβανία ο οποίος συνελήφθη χθες από άντρες του λιμενικού έχοντας στη βαλίτσα του κοκαΐνη και χασίς.

Ο εισαγγελέας του άσκηση δίωξη για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και χρήση πλαστού εγγράφου. Ο 33χρονος πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος μετέφερε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στο Ηράκλειο 58,1 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου και 3.122 γραμμάρια χασίς.

Μάλιστα ήταν ήδη γνώριμος στις αρχές και του είχε απαγορευτεί η είσοδος σε χώρες της Σένγκεν (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα) ενώ είχε ήδη εκτίσει ποινή σε φυλακή για διάφορες ληστείες που είχε διαπράξει.

Στη συνέχεια, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των λιμενικών, ο εν λόγω άνδρας ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη, εκτελώντας εντολές έγκλειστου του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού τον οποίο είχε γνωρίσει στο διάστημα της κοινής κράτησής τους στις φυλακές της Αγυιάς Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του κρατούμενου σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση