HomeHL-SportsΓια το γόητρο και τη νίκη ο ΟΦΗ

Για το γόητρο και τη νίκη ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες δίνουν την προτελευταία… παράσταση της σεζόν αγωνιζόμενοι μπροστά στο κοινό τους

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στις επάλξεις έπειτα από το ρεπό που υπήρχε την προηγούμενη εβδομάδα και θα αγωνιστεί για προτελευταία φορά φέτος μπροστά στο κοινό του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται τη Σπάρτη σε κυριακάτικη ( 17:00) αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής για τη Β’ Εθνική.

Σε βαθμολογικό επίπεδο δεν υφίσταται κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στον Όμιλο πάντως θα διεκδικήσουν το τρίποντο που θα προσπαθήσουν να κάνουν και μία ικανοποιητική εμφάνιση. Εκτός πλάνων του Νίκου Παπαδόπουλου παραμένουν τόσο οι τραυματίες Πορτουλίδης, Δερμιτζάκης, Μανιαδής, Κοντογιάννης, όσο οι τιμωρημένοι Κομεσίδης και Νάστος.

Μετά τη σαββατιάτικη  πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα την οποία απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Στρέζος, Δαύκος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Χίσι, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Βαλλιάνος, Χαντί, Μπουρσέλης, Βουό, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Μάνος, Πάγκαλος και Βρεττός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση